Prednovoletno druženje v Beltincih

Marta Cerar

Prednovoletni čas, čas, ko vsi nekam hitimo in želimo postoriti, kar nam med letom ni uspelo. To je tudi čas načrtov za prihodnje leto. »Kapisti« ugotavljamo, kaj vse smo storili za svoje zdravje in koliko smo izboljšali svoje gibalne in druge sposobnosti.

Prednovoletni čas je tudi čas druženja s prijatelji. Tako smo se tudi v naši sekciji odločili za praznično srečanje in povezovanje članov iz različnih krajev Slovenije.

Lepo sončno dopoldne nas je iz Ljubljane zvabilo na štajerski konec. Prijetno razpoloženi smo se odpeljali proti cilju. V bližini Maribora se nam je pridružila Miša, kasneje pa še Simona. V Beltincih smo si v neki gostilni našli prijeten kotiček. Tam smo se pogovarjali o svojih težavah in o načrtih naše sekcije. Razpravljali smo o tem, kje in kdaj bi organizirali razne športne dejavnosti, denimo kolesarjenje, smučanje, hojo…

Prišli smo do sklepa, da moramo biti v življenju čim bolj aktivni, se po svojih zmožnostih čim več ukvarjati s športom, se sproščeno družiti in nasmejati, saj le na ta način dobimo nov zagon za dneve, ki nas čakajo.

Srečanje smo zaključili ob prijetnem kramljanju in smehu, polni novih upov in načrtov.